Menu Sluit

Misschien is uw vraag al beantwoord

Het zoeken naar een juiste locatie voor uw event is een tijdrovende taak. Door de offertecheck van Meetingwijzer profiteert u van onze kennis en ervaring van de meetingbranche. U bespaart dus niet alleen tijd, maar u krijgt ook een gedegen advies over welke locatie het beste past bij uw meeting.

Er zijn geen kosten verbonden aan de offertecheck. Meetingwijzer biedt deze dienstverlening gratis aan. Pas wanneer iemand een van de alternatieve locaties kiest, krijgen we een vergoeding van de geboekte locatie.

Uiterlijk de volgende werkdag ontvang je een terugkoppeling op de ingestuurde offerte. We controleren de offerte op prijs of op geschiktheid. Je ontvangt een transparant advies via e-mail inclusief een aantal alternatieve locaties.

Wij vragen u de offerte checkformulier in te vullen en uw offerte te uploaden. Binnen 8 uur ontvangt u van ons een advies van de offerte check en eventueel alternatieven met betere voorwaarden die passen bij uw wensen.

Het zoeken naar de beste locatie voor je bijeenkomst is een tijdrovende klus. Daarnaast weet je vaak niet of de prijs marktconform is. Door de offertecheck van Meetingwijzer profiteer je van onze kennis en ervaring met bijeenkomsten. Je bespaart tijd én je krijgt een gedegen, objectief advies over welke locatie het beste past bij jouw meeting.

Meetingwijzer is een initiatief van Worldmeetings.com, het grootste locatieplatform van Nederland. Wij werken onafhankelijk van locaties en geven objectief en eerlijk advies.

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust, onze experts staan voor je klaar. Je kunt ons bereiken via info@meetingwijzer.nl.